NAŠI PSI
Trenutno z nami živita dve čudoviti psički pasme veliki švicarski planšarski pes: Nuba Troja in Alpina Karantanska. Če želite prebrati več o njima, njunih dogodivščinah in uspehih kliknite na izbrano ime.


V SPOMIN...
Naši prvi švicarki Nubi, izjemni psički ki je začela tole fantastično zgodbo... In njeni hčerki Divi, energični in nežni kosmatinki, ki nas je po poškodbi tetive žal prekmalu zapustila. Nuba in Diva, nikoli vaju ne bomo pozabili!!!

 


NAŠI SOLASTNIŠKI PSI (ŽIVIJO PRI SOLASTNIKIH)
Ker svojim kosmatincem želimo nuditi vrhunsko oskrbo in so v prvi vrsti naši družinski člani (živijo z nami v hiši, z njimi se veliko ukvarjamo in jih povsod jemljemo s sabo) je nemogoče, da bi imeli doma večje število psov. Za vrhunsko vzrejo pa je potrebnih več psov (linij), saj le na ta način lahko dolgoročno delamo na kvaliteti. Tako imamo 4 solastniške psičke ter 1 solastniškega samca. Vsi živijo pri solastnikih, s katerimi smo v teh letih sodelovanja postali tudi pravi prijatelji! Bellono sva z Matejo v letu 2011 pripeljali iz Nemčije, žal pa ni izpolnila pogojev za vzrejo. Še vedno živi pri Mateji kot hišna ljubljenka in uživa v vsakodnevnih norčijah. V letu 2014 sem po večletnem iskanju pravega samčka iz Amerike pripeljala našega Bostona. Boston živi v Ljubljani in nas pogosto obišče (in tudi mi njega), skupaj pa se udeležimo tudi razstav in izletov. Iz prvega Alpininega legla smo v solastništvu obdržali 2 psički, Rumbo in Ronjo Karantansko, iz tretjega legla pa Kubo Karantansko.

 


PLEMENJAKI NAŠE VZREJE (NA VOLJO ZA PARITEV)
V tej temi objavljamo plemenjake naše vzreje, ki imajo veljavna vzrejna dovoljenja in so tako na voljo za paritev. Za več informacij glede paritev se lahko obrnete na nas ali pa kontaktirate direktno njihove lastnike. Nekateri živijo v tujini (za več podatkov kliknite na želenega psa).