PESJANARSKI BOŽIČEK 2010/2011

Tudi letos smo se z Nubo in Divo prijavile na prav posebno novoletno obdarovanje, ki je bilo organzirano (kot že prejšnja leta) na forumu pesjanar.si. Člani foruma, ki se odločijo sodelovati, pošljejo drugim članom darila za njihove živali. Kdo komu pošilja določi žreb (torej nihče vnaprej ne ve od koga bo dobil darilo niti koga bo obdaroval). No, ampak me smo letos malo zamujale s prijavo, saj je bilo prej toliko dela z mladički in nisem imela preveč časa za druge stvari. Ker pa nas je bilo zamudnikov več, smo se kar med seboj zmenili, da si izmenjamo darila. Tako je darilo za Nubo in Divo danes prispelo po pošti. Darila naj bi se načeloma odpirala ob božiču, ampak ker sem bolj radovedne sorte nisem zdržala. In Nuba in Diva sta imeli svojo zabavo tokrat nekoliko prej. Ker smo ob odpiranju darila tako uživali, sem se odločila da nekaj slik dodam tudi na svojo spletno stran. Tokrat sta nas obdarovali zlata prinašalka Rumba in Cane Corso Brihta.

mmmmm

Zjutraj je pozvonil poštar in nam predal veliko pisano škatlo... Na njej je pisalo Nuba in Diva. Uiiiihhhaaaaa darilo je prispelo. Kosmatinke sta se ga zelo razveselile in Diva se je kar takoj lotila odpiranja.
Kmalu se je prikazala bogata vsebina, Divo pa je bolj kot ta zanimal papir, ki je obdajal darilo. Ni je bilo večje zabave kot vlečenje papirja iz škatle ter cufanje in metanje v zrak le-tega... Kmalu pa je zraven pristopila tudi Nuba in si ogledala če je v škatli kaj zanimivega zanjo. Njej se s papirjem ni dalo ubadati...
Zagledala je... Jolly ball! To bo nekaj zabavnega. Potegnila ga je iz škatle in na njem preizkusila svoje zobe.
Medtem, ko se je Nuba zabavala z veliko rumeno žogo, se je tudi Diva odločila malo pobrskati po škatli. Mogoče pa tudi ona najde kaj uporabnega. Ven je privlekla modro vrečko. Čeprav se je že lotila odpiranja le-te sem ji morala pokvariti veselje. Bili so namreč čokoladni bomboni-Baciji, mnjami, ampak seveda namenjeni zame in ne zanju... Seveda sem ji jih prav hitro vzela iz gobčka. Diva pa se ni pustila motiti...
Hitro se je zopet "zakopla" v škatlo in že odkrila novo dobroto. Priboljške-tokrat na srečo pasje...
Medtem je Nuba na svoji blazini uničevala Jolly Ball. Ampak ker je ni bolj zabavne reči od trganja in vlečenja papirja, sta bili kmalu obe spet pri škatli... Jaz sem ju opazovala in se ob njunih vragolijah nasmejala iz vsega srca. Naslednič bomo božička prosili kar za škatlo s papirjem, hihihihi.
Za konec pa še nekaj slikic posnetih po tem, ko smo pospravili nered (beri scufan papir). Hvala Brihti in Rumbi za tako krasno darilo!!! Pa seveda tudi njunim skrbnikom-Nini, Črtu, Tisi in Boru.